Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Κάπου στην Ιπποκράτους...

Δεν ερμήνευσες σωστά τη χροιά της φωνής μου… Δεν προσπάθησες να με ακούσεις όταν σου φώναζα για έρωτα. Προτίμησες να κρύβεσαι πίσω από μισές εικασίες. Σε λέξεις που με απαγορευμένες συγχορδίες με άφηνες να διαβάζω. Μια δειλή προϋπόθεση που ξέχασες ότι χρειαζόμουν. Αρκέστηκες να με ξυπνάς και να με κοιμίζεις χωρίς την αίσθηση που θα μου γνώριζε την υφή των χεριών σου. Δεν πρόλαβα να σε ερωτευτώ πόσο μάλλον να σε μισήσω. Δεν άφησες μέσα μου μια αφορμή που θα ήταν μόνο δική μου..Αρκέστηκα να σε κοιτάω στο σκοτάδι αποστηθίζοντας τη φωνή σου που θα μου διάβαζε τις νύχτες. Κοίταξες τη θλίψη στα μάτια μου..όμως δεν είδες ότι εσύ τη χάραξες… Αύριο θέλω να ξυπνήσω μόνη… Θα αφήσω το μαύρο της θάλασσας να χυθεί ανάμεσα στις σκέψεις μου και στα μάτια σου… Σε παρακαλώ..μόνο για απόψε.. άσε με να φαντάζομαι το κέντρο της Αθήνας σαν πέλαγος. Με τρομάζει αυτή η πόλη… Δεν σου κρατώ κακία για την απουσία σου..παρά γιατί μου στέρησες την τελειότητα του τέλους.

5 σχόλια:

Tasos Zarkadis είπε...

Στη ζωή σου να είσαι ευγνώμων για τις απογοητεύσεις, για να έχει την δέουσα αντιμετώπιση η ευτυχία...

kelly είπε...

Αυτή που περιμένουμε να 'ρθεί...

Ανώνυμος είπε...

Ποτε δεν μου αρεσε η αθηνα..και πιστευω οτι το νησι σου 'πηγαινει' πολυ περισσοτερο...συνεχισε να γραφεις..

kelly είπε...

Άνανδρο να ''υπογράφεις'' ως ανώνυμος πόσο μάλλον σε μια ανάρτηση η οποία δε σε αφορά.Πράγμα το οποίο έχεις επαναλάβει στο παρελθόν.Η Αθήνα είναι η πόλη μου , που μετρά την ευτυχία και τα λάθη μου.Το νησί με χωρά για δυο μήνες το χρόνο μετά συνεχίζω τη ζωή μου εδώ. Επίτρεψέ μου λοιπόν να γνωρίζω τί μου ''πηγαίνει'' και τί όχι.

Ανώνυμος είπε...

δεν ειναι ανανδρο ειναι διακριτικο..η αναρτηση με αφορα η οχι ειναι δημοσια και εχω το δικαιομα να γραφω σε αυτη αφου μου επιτρεπεται...ειναι η προσωπικη μου αποψη και την εκφραζω σου αρεσει δεν σου αρεσει.

ΖΑΡΚΑΔΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ